I'm a title. ​Click here to edit me.

web dah siap.JPG

PROGRAM DROPSHIP BARANGAN THAILAND,CHINA & INDONESIA

cover.jpg
web.JPG
web 2.JPG
web 4.JPG

TAHUKAH ANDA 90% BARANGAN SHOPEE DIJUAL ADALAH BARANGAN DARI LUAR NEGARA

FLAG CHINA.png
INDON FLAG.png

CHINA

INDONESIA

Flag-Thailand.jpg

THAILAND

TAPI KENAPA PELANGGAN AKAN WAJIB CARI BARANG2 LUAR NEGARA SEPERTI DI ATAS
 

  • MURAH

  • VIRAL

  • UNTUK BUAT PERNIAGAAN JUAL DI TEPI JALAN

  • RARE(TAK JUMPA DI MALAYSIA)

  • KOLEKSI SIMPANAN

  • REBRANDING SEMULA

GAMBAR TERKEJOT.jpg
web 7.JPG
web 8.JPG
WEB 11.JPG

pemborongchinathaindo.com

dari luar negara

photo_2021-09-07_16-02-08.jpg

Saya AZIZUL RIDHUAN BIN WAHID atau lebih dikenali sebagai Coach JJ pembekal barangan Thailand ,Indonesia & China ke Malaysia.Selain itu saya juga membuat consultation online coaching untuk mereka yang ingin belajar membuat business online sama ada untuk menjual di dalam negara atau di luar negara
Saya biasa ke Thailand,Indonesia dan China dari tahun 2013 lagi untuk jual barang-barang tersebut ke Malaysia sama ada secara runcit ataupun borong .Tetapi bermula tahun lepas semua berubah dalam sekelip mata.Bukan setakat perjalanan ke China dan Indonesia disekat malah ke Thailand juga tersekat disebabkan TOTAL LOCKDOWN yang telah menyebabkan puluhan ribu peniaga terkesan dengan situasi ini.
Jadi sepanjang PKP Mac 2020 saya terfikir jika ada cara untuk saya boleh teruskan perniagaan menjual barangan luar negara ini even pintu sempadan ditutup lagi untuk jangka masa yang lebih panjang.Sebab saya tahu jika saya tidak mengubah cara lama saya iaitu beli dan borong dari negara sana dan jual semula di Malaysia maka mungkin saya akan terus 'termenung' sehinggalah Malaysia akan membuka semula sempadan negara.






 
 
 
Jadi saya terpikir, ada tak cara kita tak perlu pergi sampai ke luar negara untuk dapatkan barangan dari negara-negara.Ya,sebenarnya kita boleh beli dari sana secara online sahaja!Jadi dari di sinilah timbul idea untuk memasarkan barangan luar negara tersebut seperti dari negara Thai,China & Indon ke seluruh Malaysia tanpa anda perlu pergi ke sana atau pun perlukan orang tengah untuk menjual barangan dari sana.
Dengan harga yang termurah kami akan tawarkan dari harga pasaran kepada anda, anda hanya perlu duduk di rumah order barang anda di shopee dan barang sampai ke rumah anda tanpa perlu pergi beratur membeli tiket ke luar negara sana.

pintu ditutup.png
Sempadan-Thailand-covid19-bernama-190420-1.jpg

Lebih 5000 produk luar negara boleh dijual di dalam Shopee & Lazada anda!!

Macam mana teruja tak tengok shopee saya? Iya inilah shopee saya. Disebabkan tidak ramai tahu lubuk mana nak cari barangan Thailand,China dan Indonesia nih so saya rasa peluang untuk kita menjual Barangan dari luar negara nih memang peluang berharga.Dahla banyak produk viral keluar setiap hari dan anda juga boleh menjadi personal shopper seperti kami dan nak jadi pemborongpun boleh kalau dah rasa yakin customer dah banyak.Tapi awal2 nih saya cadangkan kita buat dropship dulu bagi nampak flow produk mana yang laku keras sebab yang pasti lebih 10 Juta barang yang kita boleh cari di Shopee luar negara sana

Saya perkenalkan kelas video tutorial lengkap saya iaitu

ebook.jpg

JOM DAFTAR SEKARANG

Apa yang saya tawarkan dalam program dropship kami bukan setakat boleh buat dropship barangan luar negara tetapi kami menawarkan beberapa modul iaitu :-

 

  • Bagaimana ingin menjual secara dropship Barangan Luar Negara di Shopee&Lazada(Modul 1)

  • Bagaimana ingin membeli secara borong/runcit dari negara China/Thailand/Indonesia iaitu beli sendiri barang dari Shopee dan Pinduo2(Modul 2)-perlu pilih salah satu negara untuk modul ini.

  • Link whatsapp group yang mempunyai beribu ahli untuk mereka yang minat menjual di luar Shopee.

Dan kami boleh jamin anda boleh berjaya seperti rakan kita En.Edi dalam masa 7 hari!!

Boleh percaya ke!!

Di bawah ini kami senaraikan beberapa testimonial sales agen-agen dropship kami :-

photo_2020-08-23_10-29-47
photo_2020-08-23_10-29-47

press to zoom
photo_2020-09-16_18-06-49 (2)
photo_2020-09-16_18-06-49 (2)

press to zoom
photo_2020-09-16_18-17-11
photo_2020-09-16_18-17-11

press to zoom
photo_2020-08-23_10-29-47
photo_2020-08-23_10-29-47

press to zoom
1/14

Juga di bawah ini ialah jumlah order hanya dari dropship sahaja sepanjang Julai 2020 sehingga terkini Ogos 2021 sahaja :-

sales 2021.png

Dan di bawah ini pula ialah jumlah jualan dropship kami mereka yang TOP 20 sepanjang tahun tersebut.

senarai agen.png
jumlah sales terkini.png

Amacam?Tak percaya lagi??

Ini adalah website rasmi agen kami www.pemborongchinathai.com.Boleh masuk dan tengok setiap minit berapa banyak sales agen kami berjaya buat lubuk duit hanya buat dropship sahaja dari rumah.Ya!Dari rumah sahaja.Tak perlu packing,tak perlu pergi pos barang.Hanya melayan customer apa yang mereka nak dan HQ akan siapkan sehingga customer agen-agen kami akan dapat barang.Sebenarnya,sebelum saya lancarkan program panduan ini saya dah menjual lebih ratusan ribu barang yang dah pernah hantar. Tak percaya?Takpe saya share beberapa gambar lain hasil2 barang yang dipacking untuk dihantar terus customer2 shopee mahupun agen2 pemborong kami.Dan saya kongsikan sedikit hasil 5 bintang saya yang dah diperolehi dalam shopee saya.Jangan main-main ya.Dah lebih 20 ribu dah rating 5 bintang.Nak link kedai Shopee sayapun boleh,Masuk je di sini link saya bagi ini. https://shopee.com.my/azizulwan151

ebook.jpg

JOM DAFTAR DI SINI

Hah!! Amacam.Banyakkan produk yang HQ sendiri jual.Kira anda yang baru join terus boleh setup macam Shopee HQ jugak gunakan software yang HQ akan masukkan dalam silibus Modul 1.Dalam group panduan ini, saya dah tulis dan buat video siap-siap. Panduan secara langkah demi langkah, dari cara daftar buat Shopee&Lazada,masukkan produk dan cara buat iklan di FB ad dan Shopee Ads,Lazada Ads,  dari segi bajet, cara beli barang dari Shopee Thailand/Indonesia/Pinduo, hinggalah kepada sampai ke depan pintu rumah anda atau customer anda di Malaysia! Memang complete!

Antara perkara-perkara penting yang saya tulis di dalam group panduan ini untuk Modul 1.

TOPIC DROPSHIP BARANGAN DARI LUAR NEGARA DI SHOPEE& LAZADA

 

  • Cara untuk buat akaun seller di Shopee & Lazada

  • Cara untuk buat akaun free shipping 

  • Cara betul untuk buat marketing ads di Shopee & Lazada(ASAS)

  • Cara untuk listingkan produk menggunakan software autosync(30 produk listing dalam masa 5 minit)

  • Cara untuk menarik pelanggan membeli di kedai Shopee/Lazada dalam masa 7 hari

  • Cara menggunakan software autoboost tanpa perlu klik manual setiap hari

Dan di Modul 2 kami fokuskan mereka yang ingin belajar membeli sendiri dari salah satu negara yang kami sediakan panduan step by step dari negara Thailand/Indonesia/China.

TOPIK MEMBELI SECARA DIRECT DARI SHOPEE/LAZADA THAILAND

  • Cara untuk buka akaun shopee/lazada Thailand

  • Cara untuk chat seller di shopee/lazada Thailand

  • Cara untuk order di shopee/lazada Thailand

  • Cara untuk install apps Shopee Thailand

  • Cara untuk penghantaran barang dari Thailand ke Malaysia dengan kos serendah RM 1.80/kg

  • Cara untuk membeli secara pukal tanpa menggunakan aplikasi Shopee

  • Pembongkaran Top 10 produk hot sales dari Thailand

TOPIK MEMBELI SECARA DIRECT DARI SHOPEE INDONESIA

  • Cara untuk buka akaun Shopee Indonesia

  • Cara untuk chat seller di Shopee Indonesia

  • Cara untuk order di Shopee Indonesia

  • Cara untuk install apps Shopee Indonesia

  • Cara untuk penghantaran barang dari Indonesia ke Malaysia dengan kos serendah RM 4.50/kg

  • Pembongkaran Top 10 produk hot sales dari Indonesia

TOPIK MEMBELI SECARA DIRECT DARI PINDUODUO CHINA

  • Cara untuk buka akaun Pinduoduo 

  • Cara untuk chat seller dan terjemah di Pinduoduo

  • Cara untuk order di Pinduoduo China

  • Cara untuk install apps Pinduoduo

  • Cara untuk penghantaran barang dari China ke Malaysia dengan kos serendah RM 8/kg dengan Pos Laut dan RM 16/kg untuk pos udara

  • Ebook secara percuma

Anda boleh pilih negara salah satu dari Modul 2 yang anda betul-betul ingin fokus!!

Flag-Thailand.jpg
INDON FLAG.png
FLAG CHINA.png

JOM DAFTAR SEKARANG

ada tak bonus lagi??saya bayar mahal nih....

Of course lah ada. Nak tahu apa yang akan anda dapat? 

1.SUBSCRIPTION SOFTWARE AUTOBOOST SHOPEE 1 BULAN [PERCUMA]

2.TELEGRAM SUPPORT

3.PERSONAL ONE TO ONE SUPPORT

4.LISTING PRODUK SEBANYAK 50 PRODUK DARI HQ [PERCUMA]

5.KELAS COACHING ONLINE SECARA RAKAMAN DISIARKAN SETIAP MINGGU

Berapa yuran??

Amacam? Dah tak sabar nak jadi dropship kami?


Ada yuran yang dikenakan.Tapi tidaklah terlalu tinggi seperti diluarkan!

Program panduan ini... beserta bonus tambahan...RM59 sahaja.Harga untuk kedua-dua modul ikutnya berjumlah RM99 tetapi rezeki anda kami bagi special price khas untuk anda yang betul2 serius ingin membuat dropship dengan kami!
Harga murah giler dah nih! Tapi harga untuk hari ini sahaja! Lagi 1-2 hari saya tak boleh confirm dapat tak dapat seperti harga nih lagi!

Dengan harga RM59 sahaja! Lepas tuh boleh jual macam2 produk dari Thailand,China & Indonesia.. boleh jual barang rare2 dan saya jamin dalam 7 hari pasti dah dapat order!
Boleh klik gambar dibawah ni untuk daftar dan boleh pilih antara modul yang anda inginkan..

01

Modul 1 + Panduan Bagaimana Ingin Membeli dari Thailand Secara Online?

Flag-Thailand.jpg

02

Modul 1 + Panduan Bagaimana Ingin Membeli dari Indonesia Secara Online?

INDON FLAG.png

03

Modul 1 + Panduan Bagaimana Ingin Membeli dari China Secara Online?

FLAG CHINA.png

P/S:- Sewaktu saya mula-mula buat bisnes jual barang luar negara ni  dahulu, saya memang berharap kalau-kalau ada syarikat pemborong yang boleh bagi saya buat dropship dengan mereka ini, tidaklah saya perlu membazir duit beli borong semua barang-barang luar negara  nih dan rupa-rupanya ada cara mudah je dengan sekadar buat dropship. Harapkan seller-seller online lain, memang takla mereka akan ajar cara beli dari sana apatah lagi  lagi nak mengajar di Shopee.

Coach JJ

NOTA PENTING : INI BUKAN IALAH EBOOK YANG JIKA ADA MASALAH TAK FAHAM TAK TAHU NAK TANYA SIAPA ATAU SEKADAR GROUP FACEBOOK YANG JIKA ANDA ADA MASALAH HANYA BOLEH POSTING DI FACEBOOK.PROGRAM INI ADALAH E-ONLINE COURSES DI MANA ANDA ADA MASALAH BOLEH TANYA SAYA SENDIRI ATAU TEAM SUPPORT SECARA PERSONAL ATAU DI GROUP TELEGRAM.BERMAKSUD ANDA ADA MASALAH BOLEH MAKLUMKAN KEPADA KAMI UNTUK KITA SAMA-SAMA BINCANGKAN MASALAH ANDA SECARA LIFETIME.

WHATSAPP.jpg